HomeNieuwsEntertainmentTicketverkoop van Spice Girls zet indrukwekkend record neer

Ticketverkoop van Spice Girls zet indrukwekkend record neer

Nog nooit hebben zoveel mensen in de digitale wachtrij gestaan voor tickets voor een optreden als voor de nieuwe tournee van de Spice Girls. Zaterdag, toen de eerste kaartjes de markt op gingen, moesten meer dan 700.000 fans genoegen nemen met een plaats op de wachtlijst.

Ze hebben nog geen noot gezongen, maar de nieuwe tournee van de Spice Girls blijft wereldnieuws. Zo heeft de groep zaterdag een opvallend record gebroken. Nog nooit hebben zoveel mensen zich op de wachtlijst gezet voor tickets voor een optreden. Bij de verkoop van de eerste kaartjes voor de tournee, lieten 700.000 aan Ticketmaster UK weten dat ze nog hoopten op nieuwe concerten of vrijgekomen tickets.

“Een jaar lang, elke avond”

Het was een ware stormloop op toegangskaartjes voor de reünieoptredens van de meidengroep. Ook zonder Victoria Beckham, of Posh Spice, waren alle shows van de Britse tour meteen uitverkocht. Heel wat fans bleven dan ook gefrustreerd achter, vooral ook omdat de extra concerten die meteen werden aangekocht, weer vliegensvlug vol zaten. Tot nu toe staan er elf shows in het Verenigd Koninkrijk gepland, maar volgens Ticketmaster is de belangstelling zo groot dat “bijna een jaar lang elke avond zouden kunnen optreden”.

Het bericht Ticketverkoop van Spice Girls zet indrukwekkend record neer verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels