HomeNieuwsEntertainment‘The Voice’-coach Laura Tesoro trekt de aandacht: «Niemand kan die outfit beter...

‘The Voice’-coach Laura Tesoro trekt de aandacht: «Niemand kan die outfit beter dragen dan jij!»

Laura Tesoro krijgt heel wat complimenten op de outfit die ze draagt op een foto met alle coaches van ‘The Voice van Vlaanderen’. «Je ziet er fantastisch uit», klinkt het.

Vanavond gaat het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start. In de jury vinden we Natalia en Koen Wauters terug, maar deze keer ook Mathieu Terryn en Jan Paternoster. Laatstgenoemden nemen de plaats in van Niels Destadsbader en Tourist LeMC. Net als vorig jaar zal Laura Tesoro de mogelijkheid hebben om afgevallen kandidaten een tweede kans te geven.

Bewondering

De 26-jarige zangeres van onder meer ‘What’s the pressure’ en ‘Limits’ deelde op Instagram alvast een kiekje van de ganse bende. «Zijn jullie er klaar voor?!», schrijft ze erbij. In de reacties gaat vooral haar opvallende outfit met de aandacht lopen. «Ik vind je outfit zo mooi!», «Zalige foto», «Oh mijn God, je ziet er fantastisch uit», en «Niemand kan die outfit beter dragen dan jij!», luidt het onder meer.

‘The Voice van Vlaanderen’ is elke vrijdag vanaf 20.35u te bekijken op VTM.

Instagram CjH0Dq7of3X


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/voice-coach-laura-tesoro-trekt-de-aandacht-niemand-kan-die-outfit-beter-dragen-dan-jij

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels