HomeNieuwsEntertainment‘The Sky Is The Limit’-deelnemer haalt woede van dierenvrienden op de nek

‘The Sky Is The Limit’-deelnemer haalt woede van dierenvrienden op de nek

Wat voor de een grappig is, kan voor de ander niet door de beugel. Dat mag ‘The Sky Is The Limit’-deelnemer’ Peter Van den Berge ook ondervinden. Op Facebook poste hij een foto van een leeuwenvel met daarbij de woorden: “Welkom, Rani, bedankt Planckendael. Dierenvrienden reageren alvast woedend. 

Bij dierenpark Planckendael gaan ze momenteel door een zware periode. Op korte tijd moesten ze maar liefst afscheid nemen van drie olifanten. Een absoluut dieptepunt was de ontsnapping van leeuwin Rani die moest worden doodgeschoten. De manier waar het beest aan haar einde kwam raakte de publieke opinie en sommige mensen noemde de verzorgers moordenaars. Tussen alle commotie door werd er toch geprobeerd om de rust en kalmte te bewaren, maar daar stak realityshow-kandidaat Peter Van den Berge een stokje voor.

Bedankt Planckendael 

De miljonair gooide extra olie op het vuur door zijn jachttrofee, een leeuwin, op Facebook te posten met daarbij de woorden: “Welkom Rani, Bedankt Planckendael.” Enkele reacties op het mopje: “Rotzak, denkt dat hij met zijn geld alles kan en mag. Respect is niet te koop” en “Walgelijk manneke”. Ook bij Planckendael kunnen ze niet lachen met het de Facebook-post.

Het bericht ‘The Sky Is The Limit’-deelnemer haalt woede van dierenvrienden op de nek verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels