HomeNieuwsEntertainment‘The Powerpuff Girls’ krijgt een live action remake!

‘The Powerpuff Girls’ krijgt een live action remake!

De bekende animatieserie ‘The Powerpuff Girls’ krijgt binnenkort een heuse live-action remake! De animatieserie liep tussen 1998 en 2005 en volgde de drie zusjes Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook in België was de cartoonserie een groot succes.

De serie draaide om drie meisjes met superkrachten die hun stad, genaamd “Townsville” telkens weer moeten redden van monsters en criminelen. De drie zijn gemaakt door Professor Utonium, die een poging deed het perfecte meisje te maken. Hiervoor mengde hij “suiker, zout en alles waar je van houdt”. Per ongeluk stootte hij echter een glazen fles ‘Element X’ omver dat in het vat met het brouwsel viel. En zo waren de Powerpuff Girls geboren.

“Gedesillusioneerde twintigers”

In de remake zijn de drie zusjes inmiddels volwassen. Deadline meldt dat ze inmiddels “gedesillusioneerde twintigers zijn die verontwaardigd zijn dat ze hun jeugd verloren door misdaad te bestrijden.” “Maar zullen ze opnieuw bij elkaar komen nu de wereld hen meer dan ooit nodig heeft?” klinkt het verder in de officiële aankondiging.

Wie er gecast zal worden en wanneer we de reboot net mogen verwachten, is nog niet geweten.

Het bericht ‘The Powerpuff Girls’ krijgt een live action remake! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels