Vind ons op

Zita

‘Temptation’-Yasmine krijgt kritiek op lingeriefoto: «Jammer van die grote billen»

Entertainment

‘Temptation’-Yasmine krijgt kritiek op lingeriefoto: «Jammer van die grote billen»

Yasmine Pierards, die we kennen van ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach’, krijgt heel wat reacties op een foto waarop ze in lingerie poseert. Sommigen vinden dat haar achterwerk er niet naturel uitziet. «Ik ben altijd heel eerlijk geweest over wat ik wel en niet heb laten doen aan mijn lichaam», klinkt het.

De 24-jarige ‘Temptation’-verleidster deelde gisteren op Instagram enkele foto’s waarop ze in lingerie op bed poseert. Ze kreeg heel wat positieve reacties, maar sommigen hadden commentaar op haar achterwerk. «Jammer van die grote billen. Zonder die behandeling vond ik het mooier», «Vroeger was je zo mooi», en «Natuurlijke vormen ook…», klinkt het onder meer.

Brazilian Butt Lift

Op die laatste reactie antwoordde Yasmine het volgende. «Heb je mij iets horen zeggen over natuurlijke vormen? Ik denk dat ik altijd heel eerlijk ben over wat ik wel en niet heb laten doen. Het feit dat je zo geniet van je opmerking laat zien hoe erg je bezig bent met een ander», reageert ze.

Yasmine liet al enkele keren haar billen vergroten, onder meer met een Brazilian Butt Lift. Daarbij wordt er vet uit – bijvoorbeeld – je buik gezogen, om het vervolgens in je billen te spuiten.

Anderen vonden dat de critici hun commentaar voor zich moeten houden. «Haar lichaam is haar keuze. Respecteer dat», klinkt het ook.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-yasmine-krijgt-kritiek-op-lingeriefoto-jammer-van-die-grote-billen

Meer in Entertainment

To Top