HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Tim is opnieuw verliefd

‘Temptation’-Tim is opnieuw verliefd

‘Temptation’-Tim laat opnieuw van zich horen. Op Facebook kondigde de Aalstenaar aan dat hij “de liefde van zijn leven” heeft gevonden. De gelukkige is de 23-jarige Rani Vanderheersen. 

Zoals we van ‘Timtation’ kunnen verwachten, kondigde hij het nieuws aan op Facebook. “Love of my Life”, klinkt het verliefd. De vonk tussen het kersverse koppel sloeg over op Kamping Kitsch. “We hebben elkaar ontmoet op het festival. Maar we hadden al eventjes contact. De vonk was er meteen.” Of ik dit keer de ware heb gevonden? Ik hoop het. Het klikt in ieder geval super tussen ons. Dus we zien wel”, aldus Wauters aan Het Laatste Nieuws.

Track record

Tijd zal leren of de relatie stand houdt, het huidige track record van Tim is niet bepaald sprankelend. Na zijn memorabele deelname aan Temptation Island wist hij het zeker. Zijn Deborah was de liefde van zijn leven en een huwelijk zou niet lang meer op zich laten wachten. Lang hield de relatie echter niet stand, het liep uit op een drama toen hij verliefd werd op Cherish. Deze Temptation Island-verleidster was volgens hem ook ‘de liefde van zijn leven’. Zij had echter andere plannen.

‘Cherish the love you have.’

De vrienden van de realityster reageren geamuseerd op het nieuws. Zo wordt er gevraagd ‘wanneer ze gaan trouwen’ en maakt iemand de woordgrap ‘Cherish the love you have.

Het bericht ‘Temptation’-Tim is opnieuw verliefd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels