HomeNieuwsEntertainment‘Temptation Tim’ gaf zich op als verleider voor nieuw seizoen ‘Temptation Island’

‘Temptation Tim’ gaf zich op als verleider voor nieuw seizoen ‘Temptation Island’

Als het aan Aalstenaar Tim Wauters, misschien beter bekend als ‘Timtation’ had gelegen, dan was hij te zien als verleider in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

“Ik zou direct weer meedoen. Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider,” aldus Wauters aan het Nederlandse RTL Boulevard. Toch gaan we volgend seizoen niet opnieuw smullen van de Timtation-island avonturen. “Ik ben op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten,” liet Tim nog weten.

Temptation Island Vips

De opnames voor de nieuwe reguliere Temptation Island zitten er inmiddels op, maar toch is er nog hoop voor de man die zich vorig jaar de legende in glibberde. Er is namelijk een grote kans dat er een tweede seizoen komt van Temptation Island Vips en ook daar zou Tim best aan mee willen doen.

Deborah Leemans

Voordat Tim en zijn ex-vriendin Deborah Leemans mee deden aan het reality-programma hadden ze nog trouwplannen. Het lijkt Tim weinig te doen dat die trouwplannen in het water zijn gevallen.”Het is een teken dat het zo heeft moeten zijn. We hebben ook geen contact meer met elkaar.” Tijdens het programma werd Tim verliefd op verleidster Cherish, maar ook haar spreekt hij niet meer. De tattoo van het kersje dat hij heeft laten zetten blijft wel voor altijd staan.

Het bericht ‘Temptation Tim’ gaf zich op als verleider voor nieuw seizoen ‘Temptation Island’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels