HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Rosanna hint op nieuwe deelname aan realityshow

‘Temptation’-Rosanna hint op nieuwe deelname aan realityshow

Na twee keer te hebben deelgenomen aan ‘Temptation Island’, lijkt het er nu op dat Rosanna en Niels zich nog eens aan de realityshow gaan wagen. “Driemaal scheepsrecht”, klinkt het op Instagram. 

Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden namen in 2017 voor de eerste keer mee aan ‘Temptation Island’. Een beslissing die helemaal uit de hand liep. Niels ging iets te losjes om met Parastoo en Rosanna dook uit wraak het bed in met verleider Alex. Na een stormachtige periode, kozen ze er nadien toch voor om nog eens mee te doen.

Driemaal scheepsrecht

Ook de tweede deelname verliep niet vlekkeloos. De gespierde Niels verdronk in de ogen van de Nederlandse Fabiola en ook Alex veroverde met succes het hart van Rosanna. Ondanks al het drama, bleef het koppel wel samen. Ze hebben zich ondertussen zelfs verloofd.

Niemand die dacht dat het koppel zich nog eens zou kunnen laten overtuigen voor de realityshow. Maar het lot heeft er anders over beslist. “Driemaal scheepsrecht” schrijft de blondine op Instagram. Daarnaast deelde ze ook een video waarin een fragment te zien is uit het nieuwe seizoen. In het filmpje roept een razende Rosanna: “Dit keer ben je mij kwijt”. Kijkcijfers verzekerd.

Het bericht ‘Temptation’-Rosanna hint op nieuwe deelname aan realityshow verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels