HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Pommeline daagt Instagram uit met doorzichtig topje: «Wat een babe!» (foto)

‘Temptation’-Pommeline daagt Instagram uit met doorzichtig topje: «Wat een babe!» (foto)

Pommeline Tillière krijgt heel wat reacties op een foto waarop ze behoorlijk gewaagd poseert. «Jawadde, zo mooi», klinkt het unaniem in de reacties.

Pommeline Tillière durft weleens gedurfde kiekjes op haar Instagram zetten, maar ze weet maar al te goed dat het tonen van intieme delen niet toegelaten wordt op Instagram. De 28-jarige tattoo-artieste postte gisterenavond een foto waarop ze een doorschijnend topje draagt en haar borsten dus deels zichtbaar zijn, ware het niet dat ze haar tepels gecensureerd heeft. «When life gets blurry, adjust your focus», schrijft ze erbij.

OnlyFans

Haar volgers overladen haar met complimenten. «Jij bent een ongelooflijk mooie en sexy vrouw», «Wat een babe!», «Jawadde, zo mooi!», en «Perfect», wordt er onder meer gereageerd. «Waarom zou je het blurren?», vraagt nog iemand. «Je moet ervoor betalen op OnlyFans», antwoordt een andere volger. En dat klopt, want sinds enkele weken heeft Pommeline haar eigen OnlyFans.

Instagram ClOyrNtj5Wu


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-pommeline-daagt-instagram-uit-met-doorzichtig-topje-wat-een-babe-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels