HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Pommeline bevestigt vermoedens over nieuwe relatie

‘Temptation’-Pommeline bevestigt vermoedens over nieuwe relatie

Onlangs deden de geruchten de ronde dat Pommeline een nieuwe vriend zou hebben. Dat blijkt te kloppen, want de ‘Temptation’-verleidster heeft het nieuws nu bevestigd.

Met de korte maar krachtige slagzin ‘My ride or die’ maakte Pommeline Tillière donderdagmorgen op Instagram bekend dat ze inderdaad samen is met Cirio Wassenhove. Dat werd enkele dagen geleden immers al vermoed nadat Cirio, een tattooeur die tattoo- en piercingstudio ‘Goons & Queens’ in Gent uitbaat, een foto op Instagram plaatste waarop ze kussend te zien zijn.

Tweede relatie op korte tijd

Voor de 25-jarige blondine komt haar nieuwe relatie niet lang na de breuk met Levi Murillo begin oktober. Dat was haar eerste kortstondige relatie nadat haar verloving met Fabrizio Tzinaridis afgelopen zomer definitief op de klippen liep.

‘Celebs gaan Daten’

Momenteel is Pommeline nog te zien in het VIJF-programma ‘Celebs gaan Daten’. Daarin geeft ze niet toe aan de verleidingspogingen van de mannen omdat ze de breuk met Fabrizio nog probeert te verwerken. De opnames dateren immers nog van voor de zomer.

Instagram / @pommelinetilliere

Het bericht ‘Temptation’-Pommeline bevestigt vermoedens over nieuwe relatie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels