HomeNieuwsEntertainment‘Temptation Island’ Lize en Lisa “zijn het zat”

‘Temptation Island’ Lize en Lisa “zijn het zat”

‘Temptation Island’-deelneemsters Lize en Lisa laten opnieuw van zich horen. In een YouTube-video kaarten ze het promoten van cosmetische chirurgie aan. Het filmpje heeft dus veel weg van een stiekeme aanval tegen Pommeline.

“We zijn het zat.” Dat is de boodschap van Lize en Lisa, de dames die iedereen nog wel kent van ‘Temptation Island’. In een 10 minuten durende vlog kaarten ze onrealistische ideaalbeelden en het vele naakt op sociale media aan.

Vooral het promoten van plastische chirurgie is een doorn in het oog. “Het maakt mij niet uit wat je laat doen, maar er zijn influencers die het gratis krijgen om het daarna te promoten. Dat vind ik een heel slecht voorbeeld”, klinkt het.

Stiekeme sneer?

Hoewel ze geen namen noemen, delen de meisjes een flinke sneer uit naar Pommeline. Die laat niet toevallig morgen haar billen bijwerken én zendt de operatie live uit op Instagram. Het is ook goed mogelijk dat collega Rosanna zich aangesproken voelt, want de Nederlandse maakt er geen geheim van dat ze een fan is van cosmetische chirurgie.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels