HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Giorgio reageert voor het eerst na aanval: “Net nu ik iets prachtig...

‘Temptation’-Giorgio reageert voor het eerst na aanval: “Net nu ik iets prachtig heb meegemaakt”

Giorgio Celea, een van de verleiders uit de meest recente editie van ‘Temptation island’, is samen met zijn vriendin Samra in elkaar geslagen op het Maze Festival in Maaseik. In weekblad Tv Familie doet Giorgio nu zijn verhaal.

“Samra en ik wilden bijna naar huis vertrekken. We hadden een zalige avond gehad op het Mazefestival”, klinkt het bij de Limburger. “En plots kreeg ik een ferme duw. Van een kerel die met zijn schouder tegen mij aanliep. Opzettelijk.”

“‘Kijk toch eens uit’, heb ik gezegd. En hij: ‘Het is niet omdat ge op tv komt, dat ge hét zijt!’ En ja, zo is het begonnen. Plots stonden al z’n vrienden rondom mij. Iemand riep: ‘Gij kent mijn vuist nog van vroeger!’ Maar ik herkende hem niet. Het ging ook allemaal zo enorm snel…’”


Escalatie

De vechtpartij liep snel uit de hand. Giorgio kon zich niet verweren tegen de grote bende. “Samra is op mij gaan liggen, maar die gasten bleven gewoon verder slaan. Ze hebben mijn neus en haar arm gebroken. En Samra heeft vier gebroken ribben.”

Foto R.V.

Groot nieuws

De politie is de zaak nu aan het onderzoeken. “Van enkele personen die Samra en mij hebben toegetakeld, weet ik hun naam. Voor de rest laat ik de politie haar werk doen. Oh man, het is zo erg… Moest dat nu gebeuren? Juist nu ik iets prachtigs heb meegemaakt…”

Wanneer TV Familie vraagt wat er juist is gebeurd, deelt Giorgio het heuglijke nieuws. “Na mijn vakantie in Italië heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Ja, met een ring en al. En ik heb er ook een gedicht over gemaakt: ‘Veel gebeurd en veel getreurd. Soms vallen, soms opstaan. En we bleven voor elkaar gaan. Ik ging zonet met schrik door m’n knieën en vroeg je om een ja zonder te liegen.’ Mooi, hé?”

Samra zei gelukkig voor de latin lover ook ja. “Ze is nu mijn verloofde. Iedereen mag weten dat wij een powerkoppel zijn. Zij de beauty, ik het beest. Anderen zijn precies jaloers op ons, dat is op een wel héél pijnlijke manier duidelijk geworden… Hopelijk laat iedereen die mij haat ons nu gerust.”

Het bericht ‘Temptation’-Giorgio reageert voor het eerst na aanval: “Net nu ik iets prachtig heb meegemaakt” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels