HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Delphine zwanger van eerste kindje: "We kunnen niet wachten om je te...

‘Temptation’-Delphine zwanger van eerste kindje: “We kunnen niet wachten om je te knuffelen!”

Delphine De Vrieze, die we nog kennen uit ‘Temptation Island’, is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze bekend op Instagram.

Wie ‘Temptation Island’ in 2021 gevolgd heeft, herinnert zich Delphine wellicht nog al te goed. De 28-jarige brunette deed destijds als koppel met Bert mee aan het verleidingsprogramma, maar Delphines controledrang en Berts fascinatie voor masseuses werd hun relatie fataal. Een jaar later leerde ze Ruben kennen, haar huidige vriend.

Volgende hoofdstuk

Nu blijkt dat het koppel in april een kindje verwacht. «Hoe verzin je de juiste woorden om het mooiste wonder in je leven aan te kondigen? Dolgelukkig om met jou het volgende hoofdstuk van ons leven te starten. Baby de Kezel, april 2024, we kunnen niet wachten om je te knuffelen!», klinkt het op Instagram.

Felicitaties

Haar volgers zijn in extase met het leuke nieuws. «Wow, gefeliciteerd! Geniet van deze mooie en bijzondere tijd», «Dit is je zo gegund!», en «Ah, proficiat! Alle gezondheid, liefde en geluk!», lezen we onder meer in de reacties.

Instagram / @delphinedevrieze

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/temptation-delphine-zwanger-van-eerste-kindje-we-kunnen-niet-wachten-om-je-te-knuffelen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels