HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Aylin poseert in doorzichtige lingerie: «Wow, wat een schoonheid!» (foto)

‘Temptation’-Aylin poseert in doorzichtige lingerie: «Wow, wat een schoonheid!» (foto)

Aylin, die met Efrain meedeed aan ‘Temptation Island’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarin ze een pikante body draagt. «Wat een geluk heeft Efrain met jou», klinkt het onder meer.

Hoewel Aylin en Efrain niet de meest gezellige reünie hadden aan het einde van ‘Temptation Island’ vormen ze tot op heden gelukkig nog een koppel. Door haar bekendheid krijgt Aylin nu regelmatig de vraag om kledingmerken te promoten op Instagram.

Bewondering

Dat doet ze voor onder meer het luxueuze merk Rosea Rose. Op Instagram promoot ze een doorzichtige body door er zelf in te poseren. Haar volgers steken hun bewondering niet onder stoelen of banken. «Prachtvrouw», «Wow, wat een schoonheid!», en «Wat een geluk heeft Efrain met jou», lezen we onder meer in de reacties.

«Niet nodig»

Sommigen vinden het echter jammer dat ze zo ‘gewaagd’ poseert. «Ik vind je een prachtige en lieve vrouw, maar waarom zet je dit soort foto’s online?», en «Doe toch even normaal. Dit heb je niet nodig», klinkt het ook.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-aylin-poseert-doorzichtige-lingerie-wow-wat-een-schoonheid-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels