HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Amber en Arda tonen ‘eerste foto’ van hun baby: “Hij lijkt op...

‘Temptation’-Amber en Arda tonen ‘eerste foto’ van hun baby: “Hij lijkt op zijn papa” (foto)

Amber en Arda uit ‘Temptation Island’ kunnen niet wachten tot hun zoontje geboren wordt. Ze deelden alvast de 4D-echo waarop al een beetje te zien is hoe hij eruit zal zien.

In juli kondigde Amber aan dat ze (onverwacht) zwanger is van Arda. Ze waren nog maar zeven maanden samen na hun liefdesavontuur op ‘Temptation Island’ en Amber dacht dat ze niet op natuurlijke wijze zwanger kon geraken. Wel, dus.

Actieve baby

Intussen is Amber 27 weken ver en hebben ze een 4D-echo laten maken. “Hallo iedereen! Ik blijft nog 13 weken in mama’s buik zitten. Ik vind het hier leuk, maar ik kan niet wachten om de wereld te zien. Ik ben heel actief en ik stamp voortdurend met mijn beentjes. Hier is mijn eerste foto waarop je kunt zien hoe ik er waarschijnlijk uit zal zien. Op wie lijk ik het meest, op mama of papa?”, schreven ze erbij.

De meeste volgers vinden dat hij op zijn papa lijkt. Arda reageerde zelf ook. “Uiteraard lijkt hij het meest op papa”, klinkt het.

Het bericht ‘Temptation’-Amber en Arda tonen ‘eerste foto’ van hun baby: “Hij lijkt op zijn papa” (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels