HomeNieuwsEntertainmentStoringen bij Facebook, Instagram en Whatsapp van de baan

Storingen bij Facebook, Instagram en Whatsapp van de baan

De technische storing bij Facebook, Instagram en Whatsapp is voorbij. De problemen zijn in de nacht van woensdag op donderdag opgelost geraakt, zo heeft een woordvoerder van Facebook gemeld.

“Eerder vandaag ondervonden sommige mensen en bedrijven moeilijkheden met het uploaden of verzenden van afbeeldingen, video’s en andere documenten. Het probleem is inmiddels opgelost en we zouden bij iedereen terug 100 procent operationeel moeten zijn», klonk het.

Ook Twitter en Instagram meldden dat alles opnieuw zo goed als normaal werkt.

Veel mensen ondervonden woensdag technische problemen bij Facebook. Ook bij Instagram en WhatsApp, eigendom van Facebook, waren er problemen. Op Twitter en op gespecialiseerde websites om technische pannes te melden, regende het meldingen van over de hele wereld over problemen om foto’s en video’s op Facebook, Instagram en WhatsApp te bekijken.

Wereldwijde problemen

Gebruikers in de Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk leken het zwaarst getroffen, maar er werden ook storingen gemeld aan de Amerikaanse oostkust en in delen van Zuid-Europa en Zuid-Amerika.

Het bericht Storingen bij Facebook, Instagram en Whatsapp van de baan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels