Vind ons op

Zita

Steracteur Bradley Cooper na frontale naaktscène: “Het was heel zwaar…” (foto/video)

Entertainment

Steracteur Bradley Cooper na frontale naaktscène: “Het was heel zwaar…” (foto/video)

Bradley Cooper, die je ongetwijfeld kent uit films als ‘A Star Is Born’, ‘The Hangover’, ‘American Sniper’ en ‘Silver Linings Playbook’, deed in een recent interview een boekje open over de opnames van ‘Nightmare Alley’, een serie van de hand van de topregisseur Guillermo del Toro.

In de serie speelt Cooper het personage Stanton Carlisle, een ambitieuze en charmismatische eenzaat die bij een circus werkt in Manhattan. De rol vergde heel wat energie voor de acteur en hij moest dan ook diep gaan voor del Toro: “Ik vergelijk het nog het liefst met een mijner die zijn uitrusting aantrekt en de tunnel in gaat, niet wetende waar die uiteindelijk zal eindigen. Maar hij houdt vol, komt er ’s avonds weer uit en de volgende dag trekt hij er weer in.”

Naakt

Naast de mentale inzet moest Cooper volgens het script zich ook letterlijk blootgeven. Frontaal zelfs, in functie van een seksscène met zijn tegenspeelster Toni Collette. En dat is een beslissing waar Cooper toch even moest over nadenken. “Ik stond er 6 uur lang naakt voor de hele filmcrew, meteen op de eerste dag van Toni Collette. Toen dacht ik wel ‘whoa, dit is wel vrij zwaar’”. Het is zeker geen gratuit naakt, maar had een meerwaarde voor het verhaal.”

Foto: YouTube

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top