HomeNieuwsEntertainmentStan Van Samang over naaktfoto’s: “Ik besef dat ik een stomme fout...

Stan Van Samang over naaktfoto’s: “Ik besef dat ik een stomme fout gemaakt heb” (video)

‘Een ster’-zanger Stan Van Samang heeft vrijdagmorgen nogmaals gereageerd op zijn foto’s die verspreid werden en waarover al een tijdje heel wat commotie is. “Ik wil dit graag achter me laten”, klinkt het.

Onlangs deden enkele naaktfoto’s van Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt de ronde via Whatsappgroepen. Ze zouden in de val gelokt zijn door ene ‘Eveline’. Vrijdagmorgen belde Van de Veire in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM naar Stan Van Samang om te horen hoe het met hem was. “Ik ga hier nog één keer iets over zeggen en dan is het gedaan. De wereld is blijven doordraaien. Ik wil dit achter me laten. Ik besef maar al te goed dat ik een fout gemaakt heb. Een grote, stomme fout. Ik hoop dat het de grootste fout uit m’n leven wordt. Maar ik heb ze gemaakt. En ik ben niet zozeer het grootste slachtoffer, dat zijn mijn vriendin en kinderen. Net als m’n familie, vrienden en fans. Ook zij zien hiervan af. Ik wil dit graag achter me laten. Ik ben nog steeds een zanger en wil dat tot het einde van m’n leven blijven doen. Dus vooruit met de geit”, vertelt hij.

Emotionele mens

Van Samang treedt vanavond voor het eerst sinds de commotie op. Daar heeft hij veel zin in, maar het voelt ook een beetje dubbel. “Ik ben nooit echt nerveus voor een optreden, maar mijn hart bonst nu al in mijn keel. Het gaat raar zijn, maar ik kijk er enorm naar uit. Het voelt alsof het jaren geleden is. Ik wacht vol spanning af wat dat optreden met mij gaat doen, want ik ben een heel emotionele mens”, klinkt het.

Steun

Van de Veire geeft hem een duwtje in de rug voor vanavond. “Je bent omringd door fantastische mensen, zoals dat bij mij ook is. Het gaat één seconde speciaal zijn, en dan ga je de beste Stan van Samang zijn die je op een podium kan zijn en een overdonderend applaus krijgen”, zegt hij.

Het bericht Stan Van Samang over naaktfoto’s: “Ik besef dat ik een stomme fout gemaakt heb” (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels