Vind ons op

Zita

Silvy De Bie geopereerd aan vervelende aandoening: «Nu nog twee maanden revalideren»

Entertainment

Silvy De Bie geopereerd aan vervelende aandoening: «Nu nog twee maanden revalideren»

Sylver-zangeres Silvy De Bie is onder het mes gegaan voor een ernstig gehoorprobleem. De operatie is goed verlopen, zo deelt ze mee via Instagram.

De 41-jarige zangeres lijdt al vier jaar aan otosclerose, een genetische aandoening waarbij de botjes in het oor verkalken en waardoor slechthorendheid en in extreme gevallen zelfs complete doofheid kan ontstaan. Onlangs liet ze zich daarvoor succesvol opereren.

Dankberichten

Ze bedankt haar volgers voor de steun. «Operatie was een succes! Nu een tweetal maandjes revalideren en dan eindelijk weer het podium op! Ik wil bij deze iedereen bedanken voor de ontzettend lieve berichtjes. Veel te veel om allemaal te beantwoorden. Vandaar dat ik jullie langs deze weg wil bedanken. Jullie steun heeft mij enorm geholpen tijdens de stress -en angstmomentjes. Ik ben jullie enorm dankbaar. Ook hartelijk dank aan Prof. Offeciers en zijn fantastisch team te Sint-Augustinus Wilrijk voor de goede zorgen», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/silvy-de-bie-geopereerd-aan-vervelende-aandoening-nu-nog-twee-maanden-revalideren

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top