Vind ons op

Zita

Sieg De Doncker deelt vertederend tafereel met pasgeboren dochtertje: «Ze lijkt meer en meer op haar papa» (foto)

Entertainment

Sieg De Doncker deelt vertederend tafereel met pasgeboren dochtertje: «Ze lijkt meer en meer op haar papa» (foto)

Sieg De Doncker geniet volop van zijn kersvers vaderschap. Vader en dochter zijn al zo op elkaar afgestemd dat ze samen dutjes doen, en dat levert een mooi plaatje op.

Maureen Vanherberghe (33) & Sieg De Doncker (32) werden zondag de trotse ouders van hun eerste dochtertje, Nelle. Bij zo’n pasgeboren baby horen veel dutjes, zowel voor de ouders als voor de baby. Dat heeft ook kersverse vader Sieg ondervonden, zo blijkt uit een Instagram-foto. Daarop bevinden zowel vader en dochter zich in dromenland, zachtjes soezend naast elkaar. «Ze begint al meer en meer op hare papa te lijken!», grapt de VTM-presentator in de caption.

Q-dj en ‘Vlaanderen Vakantieland’-presentatrice Vanherbergen en De Doncker leerden elkaar bijna negen jaar geleden kennen op de set van de Ketnet-reeks ‘Helden’. In 2019 maakten ze bekend dat ze een koppel vormden.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/sieg-de-doncker-deelt-vertederend-tafereel-met-pasgeboren-dochtertje-ze-lijkt-meer-en-meer-op-haar-papa

Meer in Entertainment

To Top