HomeNieuwsEntertainmentShawn Mendes is openhartig over zijn seksualiteit

Shawn Mendes is openhartig over zijn seksualiteit

De Canadese zanger Shawn Mendes heeft vrijuit gesproken over zijn seksualiteit in een interview met het magazine Rolling Stone. “Soms wil ik gezien worden met een meisje om te bewijzen dat ik geen homo ben”, klinkt het. 

De ‘Treat You Better’-zanger zegt dat hij soms moeite heeft met het turbulente showbizz-leven. Zo zou hij regelmatig paniekaanvallen hebben, iets waar hij ook over zingt in zijn nummer ‘In My Blood’.

Seksualiteit 

Bovendien wordt al jaren gespeculeerd over de seksualiteit van de zanger. Op het internet doen verschillende memes over zijn geaardheid de ronde. Verder postte Taylor Swift een video op sociale media waar Mendes make-up draagt, waardoor de bal nog meer aan het rollen ging. In een interview met Rolling Stone weerlegt de Canadees nu de roddels. “Ik zou graag zeggen dat het me niets kan schelen, maar dat is niet waar”, aldus de zanger. “Soms wil ik gezien worden met een meisje om te bewijzen dat ik geen homo ben.”

Aangepast gedrag

“Ik weet diep vanbinnen dat homo zijn niet slecht is, maar iets in mij denkt soms van wel. Ik haat dat stukje van mezelf”, gaat hij verder. Mendes geeft toe dat hij de reacties over zijn geaardheid opvolgt en op basis daarvan zijn gedrag aanpast. Zo probeert hij zijn benen niet meer te kruisen tijdens interviews omdat sommigen vinden dat dit vrouwelijk overkomt.

Gevoelig thema

De jonge zanger benadrukt dat het geen verschil zou maken of hij al dan niet homo is. “Het is een gevoelig thema”, zegt Mendes. “Jullie hebben echt geluk dat ik geen homo ben, want ik zou doodsbang zijn om uit de kast te komen.” Verder vertelt hij dat hij opgroeide met vijftien nichten en daarom altijd bezig was met make-up en nagellak. “Ik ben misschien iets vrouwelijk, maar dat is gewoon hoe ik ben”, besluit de twintiger.

Het bericht Shawn Mendes is openhartig over zijn seksualiteit verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels