HomeNieuwsEntertainmentSharon Stone (65) verbaast fans met bikinifoto: «Nog steeds onvoorstelbaar sexy!»

Sharon Stone (65) verbaast fans met bikinifoto: «Nog steeds onvoorstelbaar sexy!»

De Amerikaanse actrice Sharon Stone krijgt heel wat reacties op een foto waarop ze in bikini poseert. «Dit is het bewijs dat schoonheid niet vergankelijk hoeft te zijn», klinkt het onder meer.

Het is al meer dan dertig jaar geleden dat Sharon Stone de wereld in vervoering bracht met haar legendarische ‘Basic Instinct’-scène. De Hollywoodactrice telt intussen 65 lentes, maar bewijst met een bikiniselfie op Instagram dat op schoonheid geen leeftijd staat. «Klaar voor de zomer», titelt ze het kiekje.

Iconisch

Haar volgers zijn het meer dan eens met haar. «Jaaa koningin! Ik denk niet dat je er ooit zo sensueel uitgezien hebt», «Ouder dan 60 en nog steeds onvoorstelbaar sexy!», «Je bent er overduidelijk klaar voor en we willen er allemaal zoals jou uitzien», «Behoorlijk iconisch als je het ons vraagt», en «Dit is het bewijs dat schoonheid niet vergankelijk hoeft te zijn», is de algemene teneur in de reacties.

Instagram CsoxwW-vfvH


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/sharon-stone-65-verbaast-fans-met-bikinifoto-nog-steeds-onvoorstelbaar-sexy

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels