HomeNieuwsEntertainmentScarlett Johansson reageert op gerucht dat ze seks in lift gehad zou...

Scarlett Johansson reageert op gerucht dat ze seks in lift gehad zou hebben

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson heeft duidelijkheid geschept over een vermeende vrijpartij in de lift met Benicio Del Toro. «Ik ben iemand die doodsbang is om betrapt te worden als ik iets doe wat niet mag», klinkt het.

Een hele tijd geleden dook het gerucht op dat Scarlett Johansson een avontuurtje in een lift zou hebben gehad met Benicio Del Toro (55), haar collega-acteur in ‘Avengers: Infinity War’. Volgens de roddel zouden de twee na de uitreiking van de Academy Awards in 2004 seks hebben gehad in een lift van het vermaarde hotel Chateau Marmont in Los Angeles.

Onaantrekkelijk

De 37-jarige actrice reageert nu voor het eerst op dat gerucht in de podcast ‘9 To 5ish’. «Dat verhaal heeft me lange tijd achtervolgd. Ik vond het schandalig. Het lijkt me immers heel onhandig in zo’n korte periode en ik vind het een onaantrekkelijke gedachte. Bovendien ben ik iemand die doodsbang is om betrapt te worden als ik iets doe wat niet mag, dus dat maakt het verhaal nog absurder», vertelde ze.

Te weinig verdiepingen

Eerder liet Benicio Del Toro zich al uit over de speculaties. «Of ik ooit seks heb gehad in een lift met Scarlett Johansson? Wel, laten we dat aan jullie verbeelding overlaten. Ik ben er zeker van dat het eerder al gebeurd is en dat het niet de laatste keer geweest zal zijn. (…) Het Chateau Marmont telt slechts acht verdiepingen. Bij de tweede verdieping zou ik mijn leren vest nog aan het uittrekken zijn en op de zevende verdieping zou ik mijn T-shirt nog niet eens uit hebben…», verduidelijkte hij in Esquire.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/scarlett-johansson-reageert-op-gerucht-dat-ze-seks-lift-gehad-zou-hebben

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels