Vind ons op

Zita

Entertainment

Sanne uit ‘De Bachelor’ teleurgesteld in Vanessa: «Totaal niet zien aankomen!»

Sanne laat zich op Instagram kritisch uit over Vanessa, die in de aflevering van vorige week plots vreemde uitspraken deed.

In de meest recente aflevering van ‘De Bachelor’ zagen we hoe Vanessa voor het eerst op date ging met Fabrizio. Ze beweerde toen dat Margaux thuis opgewacht zou worden door haar ex-vriend. «Margaux zit wel in een situatie waar ze uit moet raken, want ze woont voorlopig nog bij haar ex», zei ze tegen Fabrizio, die het voorlopig liet passeren. Achteraf kreeg Vanessa geen roos en mocht ze beschikken.

Geschrokken

Enkele dagen geleden reageerde Margaux zelf al op de beweringen van Vanessa, maar nu komt ook Sanne met een reactie nadat een volger vroeg of ze ruzie heeft met haar. «In de villa vond ik Vanessa een absolute topvrouw. Helaas zijn wij er nu achter gekomen dat ze uitspraken over meerdere meisjes heeft gedaan die niet waar zijn. Ruzie is een groot woord, maar zelf ben ik wel teleurgesteld en vooral geschrokken, want ik had dit totaal niet zien aankomen», schrijft ze op Instagram.

Niet meer daten op tv

Tijdens hetzelfde vragenuurtje liet Sanne overigens weten dat ze haar ‘De Bachelor’-ervaring niet meer zou overdoen. «Ik kijk er met veel plezier op terug. Het was absoluut soms heftig. Zou ik het ooit nog een keer doen? Nee! Daten op televisie en met zoveel vrouwen achter één man is niet mijn ding. Maar ik ben wel dankbaar dat ik alles heb mogen meemaken», besluit ze.

Instagram Stories / @sanneghislaine

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/sanne-uit-de-bachelor-teleurgesteld-vanessa-totaal-niet-zien-aankomen

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top