HomeNieuwsEntertainmentSamira uit ‘De Bachelor’ kreeg geen roos van Fabrizio: «Hij gaat puur...

Samira uit ‘De Bachelor’ kreeg geen roos van Fabrizio: «Hij gaat puur op het uiterlijk af»

Na Jelena is Samira de tweede afvaller in ‘De Bachelor’. Spijt van haar deelname heeft ze niet, maar ze vindt het wel jammer dat ze zo weinig tijd kreeg van Fabrizio. «Hij heeft niet echt moeite gedaan om mij écht te leren kennen als persoon», zucht ze.

Van de vijftien kandidates in ‘De Bachelor’ blijven er nog dertien over. Woensdag moest Samira het toneel verlaten. De 23-jarige klantendienstmedewerkster uit Bree kreeg van Fabrizio geen one-on-one date, wat ze betreurt. «Enerzijds vond ik dat wel jammer, want hij kent me totaal niet. Het lijkt alsof hij puur op het uiterlijk is afgegaan. Anderzijds vond ik het ook niet heel erg. Na het eerste gesprek met hem had ik iets van: ‘Neen, dit is niet de persoon voor mij.’ Tijdens de gesprekken zei hij niet veel en ik heb er sowieso al moeite mee om een gesprek te leiden met een man. Een man moet een beetje het voortouw nemen en dat miste ik. Dat zorgde er ook voor dat mijn interesse in hem wat daalde», vertelt ze aan Nieuws365.

Slanke blondine

Samira vermoedt dat hij enkel op zoek is naar een slanke blondine. «Ik denk dat hij puur op uiterlijk afgaat. Hij heeft niet echt moeite gedaan om mij écht te leren kennen als persoon. Ik had het gevoel van: ‘Je bent niet blond, je bent geen plank en je bent niet blank, dus je bent mijn type niet en daar ga ik geen moeite in steken.’ Heel wat meisjes in de villa hadden hetzelfde gevoel daarover. Ik denk sowieso dat dat blonde en slanke toch wel parten speelt bij hem», klinkt het.

Meedoen voor de bekendheid

Ze heeft bovendien haar twijfels over de beweegredenen van sommige andere kandidates. Volgens haar is niet iedereen oprecht met hem. «De momenten waarop de camera’s uit stonden en we onder ons konden praten, was er heel veel naar boven gekomen van meisjes die hij erg leuk vond. Ze zeiden: ‘Ik ben hier gewoon om mijn volgers op te krikken. Een beetje fame is altijd wel mooi meegenomen.’ En die meisjes vond hij juist o zo leuk», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/samira-uit-de-bachelor-kreeg-geen-roos-van-fabrizio-hij-gaat-puur-op-het-uiterlijk-af

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels