HomeNieuwsEntertainmentRyan Reynolds verkoopt Deadpool-pak voor het goede doel

Ryan Reynolds verkoopt Deadpool-pak voor het goede doel

Ryan Reynolds heeft een campagne gelanceerd om geld in te zamelen voor de organisatie ‘Fuck Cancer’. De acteur gaat onder andere een roze Deadpool-kostuum veilen. 

Ryan Reynolds bindt de strijd aan tegen kanker. Voor de vereniging ‘Fuck Cancer’ gaat Reynolds op zoek naar geld. De organisatie zet zich in voor de preventie en vroege ontdekking van de ziekte. Op Instagram plaatste de 41-jarige Canadees een video waarin hij zijn personage van Deadpool speelt. De superheld draagt daarin een roze pak en biedt die ook te koop aan. Hij hoopt rond de 5.000 dollar (4.069 euro) voor het kostuum te krijgen.

In het spotje geeft Deadpool ook enkele suggesties voor wat je kunt doen met het kledingstuk. “Wordt het een nieuwe aanwinst voor je SM-kelder? Of hang je het aan een paal om vogels, kinderen en bejaarden mee weg te jagen?”, grapt hij.

Voicemail

Het roze pak is niet het enige waar je op kan bieden. Er zijn ook gesigneerde dvd’s en andere merchandise te koop. Voor wie meer dan 1.000 dollar (814 euro) biedt, zal Reynolds persoonlijk een voicemail als Deadpool inspreken.

Truth is, I love @pink – unconditionally. Link in bio for details.

Une publication partagée par Ryan Reynolds (@vancityreynolds) le

Het bericht Ryan Reynolds verkoopt Deadpool-pak voor het goede doel verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels