Vind ons op

Zita

Ruziënde Franse rappers dagen elkaar uit met kooigevecht

Entertainment

Ruziënde Franse rappers dagen elkaar uit met kooigevecht

De Franse Booba (foto links) en Kaaris (rechts) zijn niet de eerste twee rappers ter wereld die met elkaar overhoop liggen. Maar zij gaan hun ruzie wel op een opmerkelijke manier uitvechten. In een kooi…

De twee rappers zullen plaatsnemen in een kooi voor een groot gevecht, dat in december in Zwitserland zal plaatsvinden. Sponsoren hebben zich er al massaal op gestort, want de winnaar van de strijd krijgt maar liefst anderhalf miljoen euro op zijn bankrekening gestort.

Dat het gevecht niet in hun thuisland gehouden wordt, heeft overigens alles te maken met de wetgeving in Frankrijk. Daar zijn kooigevechten, oftewel MMA (Mixed Martial Arts), verboden. In Zwitserland is dat niet het geval.

Luchthaven

Het is niet de eerste keer dat Booba en Karis met elkaar op de vuist gaan. Afgelopen zomer was het raak op de Parijse luchthaven Orly. Daarvoor werden ze allebei veroordeeld met een voorwaardelijke celstraf van anderhalf jaar en een boete van 50.000 euro.

Kaaris plaatste een video op sociale media, waarin hij het contract voor het gevecht met zijn rivaal ondertekent. Een van zijn hashtags is duidelijk. “De regel is dat er geen regels zijn.”

 

Voir cette publication sur Instagram

 

J’ai signé !! #décembre2019  #okou #gnakouri #touslescoupsserontpermis☝ #lareglecestquilnyapasderegles

Une publication partagée par KAARIS (@kaarisofficiel1) le

Booba reageerde via zijn account met de woorden: “Hij heeft getekend. Ik wilde dat het eerder zou gebeuren, maar het belangrijkste is dat het gebeurt.”

Het bericht Ruziënde Franse rappers dagen elkaar uit met kooigevecht verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top