HomeNieuwsEntertainmentRuth Beeckmans haalt uit naar volger die spot met haar “pukkel op...

Ruth Beeckmans haalt uit naar volger die spot met haar “pukkel op voorhoofd” (foto)

Actrice Ruth Beeckmans heeft op sarcastische wijze gereageerd op een volger die haar aanraadde om haar pukkel te laten weghalen.

De 38-jarige ‘Wat als?’-actrice deelde het onbeschofte privébericht op Instagram. “Beste Ruth Beeckmans, doe eens iets aan die super lelijke pukkel op je voorhoofd. Elke plastische chirurg of huidspecialist kan dit wegnemen in nog geen 5 minuten tijd. Het is zo lelijk, die (sic) er iets aan”, klonk het.

“Pukkels à volonté”

Ruth liet het niet aan haar hart komen, maar liet het evenmin zomaar passeren. “Hallelujah! Er kan iets aan gedaan worden!? Dank je voor de tip, beste Miranda. Het is altijd fijn wakker te worden op deze manier. Ik hoop dat jij zelf ook zulke warme mensen in je omgeving hebt. Anders kunnen wij binnenkort samen ook wel iets leuks gaan dien?”, schreef ze erbij.

Heel wat mensen steunden haar. “Dank u, lieve volgers, voor zoveel liefde. Pukkels à volonté voor iedereen!”, knipoogde ze nog.

Instagram Stories / @ruthbeeckmansofficial
Instagram Stories / @ruthbeeckmansofficial

 

Het bericht Ruth Beeckmans haalt uit naar volger die spot met haar “pukkel op voorhoofd” (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels