HomeNieuwsEntertainmentRuth Beeckmans deelt memorabele foto van overleden partner: «Alsof je daar al...

Ruth Beeckmans deelt memorabele foto van overleden partner: «Alsof je daar al afscheid nam»

Ruth Beeckmans heeft een pakkende foto op Instagram gedeeld. Daarop is haar man te zien tijdens het werk. «Een foto van één van je laatste klimoefeningen», klinkt het.

Eind april overleed de partner van Ruth Beeckmans onverwacht op 54-jarige leeftijd. Gary was brandweerman en had dus nog een kastje in de kazerne. De 40-jarige ‘Safety first’-actrice ging dat maandag leegmaken en merkte een mooi aandenken op in de refter van het gebouw. «Gisteren ging ik, samen met onze twee meisjes, je kast leegmaken op de kazerne, gesteund door je ploeg… En deze foto hangt daar in de refter, een foto van één van je laatste klimoefeningen. Alsof je daar al afscheid nam… Je wordt nergens en door niemand vergeten, mijn allerliefste, my forever hero», schrijft ze op Instagram.

Steun

Haar volgers steken haar een hart onder de riem. «Zo een extra moeilijke dagen. Ooit schijnt de zon weer. Enkel in een andere tint. Dit moet eerst deel van je leven worden. Veel sterkte», «Dikke knuffel, Ruth. Ik leef zo met je mee!», en «Heel veel sterkte, lieve Ruth en lieve meisjes. Jullie Hero waakt voor altijd over jullie», klinkt het onder meer in de reacties.

Instagram Ck-VzPCM3Lf


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ruth-beeckmans-deelt-memorabele-foto-van-overleden-partner-alsof-je-daar-al-afscheid-nam

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels