HomeNieuwsEntertainmentRihanna kiest voor model met opvallende littekens

Rihanna kiest voor model met opvallende littekens

Rihanna heeft met haar nieuwe campagne voor Fenty voor heel wat lof gezorgd. De zangeres koos voor een model met opvallende littekens in haar gezicht en dat wordt erg gewaardeerd bij fans.

De zangeres en onderneemster gebruikt wel vaker ‘realistische’ modellen. Eerder waren er in haar campagnes en shows al oudere vrouwen, vrouwen met een maatje meer of vrouwen met sproetjes te zien. Dat deed ze al voor haar make-uplijn Fenty Beauty en haar lingeriecollectie Savage x Fenty en nu dus ook bij haar modehuis Fenty.

Zuid-Soedanees model

Foto’s van het model gaan nu viral op het internet. De vrouw in kwestie is de Zuid-Soedanese Aweng Mayen Chuol. Ze heeft littekens op haar wang en die zijn op de beelden duidelijk te zien omdat er geen Photoshop is gebruikt.

Dat kan bovendien weer op heel wat lof rekenen van haar fans. “Als een meisje met littekens raakt dit me diep in mijn hart”, reageert iemand op Twitter. Een ander zegt: “De nieuwe Fenty-collectie van Rihanna toont zichtbare littekens van een model. Ik ben verliefd. Dit is een echte huid.”

Het bericht Rihanna kiest voor model met opvallende littekens verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels