HomeNieuwsEntertainmentRestauranteigenaar verbrandt vaste tafel van Epstein en Weinstein

Restauranteigenaar verbrandt vaste tafel van Epstein en Weinstein

Een restauranteigenaar in New York heeft een tafel waar zedendelinquenten Jeffrey Epstein en Harvey Weinstein geregeld aan dineerden, verbrand. “Iedere keer dat ik die tafel zag, dacht ik aan die griezels.”

“Die tafel zat vol slechte energie”, aldus Zach Erdem, de eigenaar van 75 Main in Southampton, New York. “Ik werd er ziek van”, vertelt hij aan nieuwszender CNN. Erdem besloot de tafel aan diggelen te kappen met een bijl. Daarna stak hij het geheel in brand terwijl omstanders ‘Burn, Epstein, Burn’ scandeerden. “Het voelde zo goed, nu hoef ik niet meer aan die twee kerels te denken.”

Voorgoed verwijderen

Toch wil de eigenaar nog een stapje verder gaan: hij wil de naam van de twee mannen, die beiden veroordeeld werden voor seksuele misdrijven tegen vrouwen, voorgoed verwijderen uit de geschiedenis van zijn restaurant. “Mensen die vrouwen mishandelen zijn hier niet welkom.”

Epstein overleed in augustus vorig jaar in de gevangenis, waar hij vastzat in afwachting van zijn proces. Volgens autoriteiten pleegde hij zelfmoord. Ex-Hollywood producent Weinstein werd eerder dit jaar veroordeeld tot 23 jaar cel voor verkrachting en seksueel misbruik.

Het bericht Restauranteigenaar verbrandt vaste tafel van Epstein en Weinstein verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels