Vind ons op

Zita

Realityster haalt uit naar vroegere vriendin omdat ze weer zwanger is: «Als iedereen dat zou doen…»

Entertainment

Realityster haalt uit naar vroegere vriendin omdat ze weer zwanger is: «Als iedereen dat zou doen…»

Een deelneemster van de Australische versie van ‘The Bachelorette’ heeft op sociale media kritiek geuit op een oude schoolvriendin die voor de vierde keer zwanger is. Ze vindt het immers onverantwoord om in deze tijd nog zoveel kinderen te maken.

Carissa Croft was onlangs nog te zien in ‘The Bachelorette Australia’ tot ze het programma verliet omdat ze de druk van op televisie komen niet meer aankon en op die manier niet verliefd kon worden.

Adopteren

De 30-jarige psychologe uit Queensland trok echter de aandacht door op Facebook te reageren op een bericht waarin een oude schoolvriendin zei dat haar vierde kindje binnen 10 weken geboren wordt. Daarop antwoordde Carissa het volgende: «Als iedereen vier kinderen zou hebben, dan zou dat onhoudbaar zijn voor onze planeet. Als je wil dat je kinderen opgroeien in een mooie wereld waarin ze geen honger lijden en af te rekenen hebben met natuurrampen, dan zou het beter zijn om 1 tot 2 kinderen te hebben en de rest te adopteren. Neem het niet verkeerd op, maar denk er eens over na», schreef ze.

Ongevraagd advies

De schoolvriendin, die Carissa al meer dan 10 jaar niet meer had gehoord, reageerde erg gepikeerd op het ‘advies’ van Carissa. «Hey Carissa, het is twaalf jaar geleden dat we elkaar nog gehoord hebben en je zegt niet eens ‘hallo’? Ik betwijfel sterk dat vier kinderen hebben ervoor zorgt dat de bevolking honger lijdt. Natuurrampen creëer ik evenmin door me voort te planten. Ik moet al binnen tien weken bevallen, dus je advies komt een beetje laat en is overbodig. Ik doe gewoon voort met zwanger zijn en jij kan je bezighouden met je volgende stukje ongevraagd advies dat je me binnen twaalf jaar kan geven», klinkt het.

Gemengde reacties

Hun conversatie lokte heel wat reacties uit, hoewel de meningen verdeeld waren. De meeste mensen vonden dat Carissa ergens wel een punt had, maar dat de manier waarop ze het zei en de timing ongepast waren. «Respect voor het antwoord van die moeder», «Carissa heeft gelijk, maar het is erg onbeschoft om dat te zeggen tegen een moeder die bijna moet bevallen», «Ze heeft een punt, maar de timing en uitvoering zaten niet goed», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/realityster-haalt-uit-naar-vroegere-vriendin-omdat-ze-weer-zwanger-als-iedereen-dat-zou-doen

Meer in Entertainment

To Top