HomeNieuwsEntertainmentRealityster Chloe Ferry zit vast in bad: "Nu moet ik de brandweer...

Realityster Chloe Ferry zit vast in bad: “Nu moet ik de brandweer bellen… Ik lig hier naakt!” (foto’s)

Dat realityster Chloe Ferry eerder een pechvogel van aard is, weten ‘Geordie Shore’-kijkers al langer.

Maar ook haar 3.7 miljoen volgers op Instagram zijn danig op de hoogte van de gekke fratsen die Chloe meemaakt. Gisteren deelde de dame namelijk onderstaand verhaal…

“Als je denkt dat je een slechte dag hebt, kijk dan even naar mij! Ik dacht dat het leuk zou zijn om een ontspannend bad te nemen, maar mijn teen kwam vast te zitten tussen een gaatje in mijn badplank”, geeft ze als uitleg bij onderstaande foto’s.

“Nu moet ik de brandweer bellen!”

“Ik zit dus vast in bad en nu moet ik de brandweer bellen om me te komen helpen. Ik lig hier naakt in bad… Tot zover mijn leuk avondje uit”, besluit ze. In geen tijd stroomden bezorgde reacties van haar fans binnen.

Maar Chloe stelt uiteindelijk haar volgers gerust via haar Instagram Story. “Ik heb de brandweer uiteindelijk toch niet moeten bellen. Ik wil ook hun tijd niet verspillen… Ik ben met het badplankje aan mijn voet gaan slapen en uiteindelijk heb ik mezelf kunnen bevrijden”, laat ze weten.

De reacties op haar opvallende verhaal zijn uiteenlopend. “Dit kan toch niet”, klinkt het. “Je maakt een grapje”, gaat het verder. “Wat is er nu niet leuk aan naakt in bad liggen en gered moeten worden door brandweermannen”, besluit een volgster. Kijk maar:

Foto: Instagram Story Chloe Ferry

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels