HomeNieuwsEntertainmentRapster Cardi B stiekem getrouwd

Rapster Cardi B stiekem getrouwd

Cardi B heeft bevestigd dat ze in het huwelijksbootje is gestapt met collega-rapper Offset. Het nieuws raakte benieuwd nadat nieuwssite TMZ de huwelijksakte publiceerde. 

De Amerikaanse rapster Cardi B is vorig jaar in september getrouwd met rapper Offset. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat iemand het nieuws zou ontdekken, maar dat was buiten nieuwssite TMZ gerekend. Deze publiceerde de huwelijksakte van het koppel. Cardi B was hier niet blij mee en liet dat duidelijk merken op Twitter: “Er zijn veel momenten die ik wil delen, maar er zijn ook momenten die ik voor mijzelf wil houden, trouwen was daar eentje van.”

Buitenechtelijk kind 

Behalve een huwelijk staat er nog meer moois op de planning voor het muzikale koppel. De rapster die eigenlijk Belcalis Almanza heet, verwacht binnenkort een dochter. In April kondigde ze tijdens tijdens de Saturday Night Live-show aan dat ze zwanger was. “Nu kunnen mijn haters in ieder geval niet zeggen dat ik een buitenechtelijk kind heb gebaard”, aldus de rapster op Twitter.

Het bericht Rapster Cardi B stiekem getrouwd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels