HomeNieuwsEntertainmentRapper Lil Nas X komt uit de kast

Rapper Lil Nas X komt uit de kast

Lil Nas X, de rapper van de hit ‘Old Town Road’, heeft verteld dat hij homoseksueel is. De artiest deed dat op de laatste dag van de Pride-maand door in een tweet op de tekst van zijn nummer ‘Closure’ te wijzen en een regenboogemoticon.

In het bericht op Twitter zegt de 20-jarige Amerikaan: “Sommigen van jullie weten het al, anderen kan het niets schelen, sommigen zullen me niet meer zien staan. Maar voordat deze maand ten einde komt, wil ik dat jullie allemaal heel goed luisteren naar ‘Closure’.”
 


 

Regenboog

In de tekst van het nummer rapt Lil Nas X onder meer dat hij niet meer wil acteren en het verleden wil afsluiten. “Dit is wat ik moet doen, ik wil geen spijt hebben wanneer ik oud ben. ”

Omdat niet iedereen de hint snapte, verduidelijkte de Amerikaanse muzikant, die momenteel een grote hit heeft met zijn duet met Billy Ray Cyrus (‘Old Town Road), wat hij wou zeggen in een tweede tweet.

Hij plaatste een afbeelding van het hoesje van zijn album en daarnaast een plaatje waarop een deel daarvan is uitgelicht. Op dat plaatje zijn de kleuren van de regenboog te zien. “Ik dacht dat ik het overduidelijk had gemaakt”, grapte de rapper daarbij.

Tijdens Pride wordt in de hele maand juni wereldwijd de vrije keuze voor ieders seksuele geaardheid gevierd.

Het bericht Rapper Lil Nas X komt uit de kast verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels