HomeNieuwsEntertainmentRapper 50 cent geeft een optreden in België

Rapper 50 cent geeft een optreden in België

Fans van de Amerikaanse rapper 50 cent moeten zich op 13 september reppen naar Brussel. De hiphopster viert de vijftiende verjaardag van zijn debuutplaat ‘Get rich or die trying’ met een concert in Paleis 12. 

Het is ondertussen al vijftien jaar geleden dat de New Yorkse Curtis James Jackson, beter bekend als 50 Cent, de muziekwereld veroverde met zijn debuutalbum ‘Get rich or die trying’. De plaat die onder andere samengesteld werd door Eminem en Dr. Dre verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen stuks.

Schandalen 

De laatste jaren kwam 50 cent vooral in het nieuws met financiële en relationele problemen. Zo werd hij failliet verklaard en deelde hij een seksfilmpje waarin hij stoeide met de vriendin van rivaal Rick Ross. Ook muzikaal scheerde hij geen hoge toppen. Zijn vijfde plaat ‘Animal Ambition’ ging slechts 200.000 keer over de toonbank. Omdat de rapper zich in Bitcoins liet betalen, kreeg hij toch nog 8 miljoen dollar uitbetaald.

Wie Jackson graag uit zijn financiële malaise wil halen en graag mee danst op ‘Candy Shop’ en ‘P.I.M.P.’ kan op 13 september terecht in Paleis 12 in Brussel. Een datum voor de ticketverkoop is er nog niet.

Het bericht Rapper 50 cent geeft een optreden in België verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels