HomeNieuwsEntertainmentRachel McAdams bevallen van zoontje

Rachel McAdams bevallen van zoontje

Is Rachel McAdams moeder geworden? De kans zit er dik in, want er zijn foto’s opgedoken waarop haar partner Jamie Linden met een baby in de armen te zien is. Het koppel heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd. 

Volgens verschillende Amerikaanse media is Rachel Mcadams bevallen van een zoon. Entertainment site Hollywood Pipeline heeft foto’s in handen gekregen van Jamie Linden die een pasgeboren baby vasthoudt. Er is contact opgenomen met een woordvoerder, maar een officiele bevestiging van de geboorte blijft voorlopig uit.

De 39-jarige ster en Linden vormen sinds 2016 een koppel. Jamie Linden is bekend als schrijver van films als ‘We Are Marshall’ en ‘Dear John’. De Canadese actrice is dan weer bekend van de serie ‘True Detective’ en de succesfilm ‘The Notebook’.

Privéleven

McAdams leeft niet graag in de spotlight. Zo raakte het nieuws over haar zwangerschap pas in februari bekend. Sinds ze een koppel vormt met de scenarist is het duo amper in het openbaar gespot. De actrice had in 2010 aangegeven dat ze graag kinderen wilde, maar dat ze de juiste partner daarvoor nog moest vinden.

Het bericht Rachel McAdams bevallen van zoontje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels