HomeNieuwsEntertainmentPsychologisch assistent

Psychologisch assistent

In het revalidatiecentrum van het UZ Gent bij de cluster niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ben je als psychologisch assistent en als lid van het neuropsychologisch team verantwoordelijk voor:

 • het uitvoeren en rapporteren van neuropsychologisch onderzoek bij volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel.
 • de cognitieve revalidatie zoals cognitieve training en groepsbegeleiding en het individueel opvolgen van patiënten. Je werkt hierbij ook met patiënten in vegetatieve of minimaal responsieve toestand.
 • Je neemt deel aan intra- en interdisciplinair overleg.
 • Je volgt op een actieve wijze de wetenschappelijke en praktische evoluties in de neuropsychologie en de revalidatie en wordt bij wijlen actief ingeschakeld bij het lopende wetenschappelijk onderzoek binnen het domein van de neuropsychologische revalidatie.
 • Je bezit een diploma gegradueerde in de psychologie of bachelor in de toegepaste psychologie.
 • Je hebt (via stage of tewerkstelling) ervaring met niet-aangeboren hersenletsel, revalidatie, neuropsychologie en/of personen met een handicap of psychiatrische problematiek.
 • Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig aan de slag.
 • Je bent flexibel ingesteld.
 • Je kan goed plannen en organiseren.
 • Je bent bereid voortdurend bij te leren.
 • Zowel mondelinge als schriftelijke rapportage en communicatie zijn belangrijke vaardigheden.

Momenteel is er een deeltijds (90%) contract van één jaar vacant. Dit kan op termijn een contract van onbepaalde duur of een statutair contract van 60% of 70% worden. Met deze selectie wordt echter ook een wervingsreserve aangelegd voor toekomstige voltijdse en deeltijdse functies.

Salarisschaal:
Verloning volgens de schaal B111/B112/B113 met een minimum brutomaandloon van 2.288 euro en een maximum brutomaandloon van 3.910 euro voor een voltijdse tewerkstelling. Het brutomaandloon is afhankelijk van de toegekende relevante ervaring.

Troeven UZ Gent:
– Overname anciënniteit van openbare diensten (onbeperkt), relevante ervaring uit de privésector (max. 9 jaar) en toekenning van 2 jaar fictieve anciënniteit.
– Gratis hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer.
– Naast on-the-job-opleiding krijg je voldoende mogelijkheden om interne opleidingen (persoonlijke en technische competenties) te volgen en je extern bij te scholen.
– Een gunstige uurregeling en interessante verlofregeling: 26 dagen verlof + 12 dagen recuperatiedagen (40 urenweek ipv 38 urenweek). Officiële feestdagen + decretale feestdagen (11/07, 02/11, 15/11, 26/12) + 2 halve dagen Gentse Feesten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels