HomeNieuwsEntertainment‘Pretty Little Liars’ krijgt een spin-off

‘Pretty Little Liars’ krijgt een spin-off

Er gaan al een tijdje geruchten de ronde dat de tv-serie ‘Pretty Little Liars’ een spin-off krijgt. Nu worden die roddels ook bevestigd.

De nieuwe serie zal ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ heten en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Shepard. Doet die naam een belletje rinkelen? Niet zo vreemd, want zij schreef ook de rest van de ‘Pretty Little Liars’-reeks.

Moordend perfectionisme

De spin-off zal zich afspelen in het stadje Beacon Heights, waar alles en iedereen perfect lijkt te zijn. Maar de stress van dat perfectionisme leidt uiteindelijk tot een moord.

Hoewel de nieuwe cast nog niet bekend is, is het wel al geweten dat Sasha Pieterse en Janel Parrish opnieuw in de huid zullen kruipen van hun originele rollen, respectievelijk Alison en Mona. Of de andere actrices uit de oorspronkelijke serie ook hun opwachting zullen maken, is nog een mysterie.

‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ zal te zien zijn via het Amerikaanse televisienetwerk Freeform, dat ook de originele reeks heeft uitgezonden. Op een premièredatum is het nog even wachten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels