HomeNieuwsEntertainmentPhil Collins is weer opgenomen in het ziekenhuis

Phil Collins is weer opgenomen in het ziekenhuis

De 66-jarige muzikant Phil Collins is opgenomen in het ziekenhuis. Zijn chauffeur vertelt dat het slecht met hem gaat en fans maken zich grote zorgen.

Volgens Express vertrok de Britse zanger enkele uren voor zijn optreden in Newcastle, Engeland naar het ziekenhuis. Hij werd in een rolstoel gebracht en kwam zo na meer dan twee uur ook weer terug. Diezelfde dag was hij echter wel weer klaar voor een spetterend optreden in de Metro Radio Arena.

Hoewel ze van zijn optreden genoten, maken fans zich zorgen. Nadat Collins deze week weer naar het ziekenhuis gebracht werd, reageerde zijn chauffeur namelijk ongerust: “Dat hij nog kan optreden is een wonder. Het gaat echt erg slecht met hem.”

Verleden 

In 2011 kondigde de zanger al aan dat hij zijn muziekcarrière niet kon verderzetten. Door een zenuwbeschadiging kon hij de drums niet meer bespelen. Een definitief afscheid werd het echter niet want hij liet al snel weer van zich horen.

Collins kreeg echter rugklachten, waardoor hij steeds meer met een wandelstok rondliep. Bovendien gaf hij zijn optredens grotendeels zittend.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels