HomeNieuwsEntertainmentPete Wentz vader geworden op Moederdag

Pete Wentz vader geworden op Moederdag

De 38-jarige bassist van Fall Out Boy, Pete Wentz, is op Moederdag vader geworden van een dochter. Dat maakte hij zondag via een Instagrampost bekend. Het meisje kreeg de naam Marvel.

“We zijn zo dankbaar dat ze er is en … ze is al helemaal klaar om de wereld te veroveren!”, op die manier maakte Pete Wentz zondag de geboorte van zijn eerste dochter bekend. Onder de foto wenste hij meteen zijn partner, Maegan Camber, een fijne Moederdag.

Instagram Photo

Eerste dochter

Het pasgeboren meisje is het derde kind in het gezin. Wentz heeft al twee zonen, een met Camber en een uit zijn vorige relatie met Ashlee Simpson. Marvel is dus Wentz’ eerste dochter. Hij verheugt er zich op om een band met zijn dochter te ontwikkelen. “Het lijkt wel dat al mijn vrienden die een dochter hebben, een heel andere soort liefde voelen. Ik kijk ernaar uit om dat te ontdekken”, vertelde hij aan People Magazine. Eerder grapte de bassist dat hij hoopt dat een meisje wat meer balans zou brengen in het gezin om het overwicht aan testosteron te minderen.

Superheld

De naam Marvel doet denken aan de Amerikaanse Marvel-stripverhalen, die vaak inspiratie vormen voor heel wat superheldenfilms. Wentz’ band Fall Out Boy maakte eerder muziek voor onder andere Big Hero 6. Ook de caption bij de Instagrampost is een knipoog naar de Marvelsuperhelden.

Het bericht Pete Wentz vader geworden op Moederdag verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels