HomeNieuwsEntertainmentPaul Severs is weer wakker, maar nog steeds kritiek

Paul Severs is weer wakker, maar nog steeds kritiek

De gezondheidstoestand van Paul Severs is een beetje verbeterd. De charmezanger ligt niet langer in een coma, maar zijn gezondheid wordt nog steeds omschreven als kritiek. “Er is kans op nieuwe neurologische en motorische problemen”, laat zijn zoon weten.

Er is een beetje positief nieuws over de gezondheidstoestand van Paul Severs. De zanger van ‘Zeg ‘ns meisje’ is ontwaakt uit een coma waar hij dit weekend in was gegleden. Toch zijn niet alle zorgen van de baan. Severs zou tijdens die coma nieuwe neurologische en motorische problemen kunnen hebben opgelopen, laat zijn zoon Christophe weten op Facebook.

Ademt weer zelfstandig

De zanger kreeg 12 maart een zware hartaanval tijdens een fietstochtje en ligt sindsdien in het Erasmusziekenhuis in Anderlecht. Zijn tweede coma van het voorbije weekend was een gevolg van een bloedklonter in de hersenen. De oorzaak daarvan was niet de hartaanval, maar de val die Paul Severs toen maakte. Ondertussen ademt hij al weer zelfstandig en de dokters evalueren zijn situatie van nabij.

Voor de familie is de situatie heel zwaar. Communiceren met zijn vader lukt nog niet, laat Christophe weten. Paul is ook nog te zwak om veel bezoek te ontvangen en zijn naasten blijven dan ook hopen op beterschap. “Want, vergis u niet, de toestand is nog steeds kritiek. Ik blijf het raar vinden dat die 2 woorden (stabiel en kritiek) naast elkaar kunnen worden gezet”, aldus de zoon.

Het bericht Paul Severs is weer wakker, maar nog steeds kritiek verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels