HomeNieuwsEntertainmentPat Krimson van 2 Fabiola deelt droevig nieuws: «Het verlies gaat ondraaglijk...

Pat Krimson van 2 Fabiola deelt droevig nieuws: «Het verlies gaat ondraaglijk zijn»

Pat Krimson heeft afscheid moeten nemen van zijn moeder. Dat vreselijke nieuws deelde hij mee op Instagram.

Gerda Poel, de mama van Pat Krimson, is afgelopen weekend overleden op 81-jarige leeftijd. Ze leed al een tijdje aan dementie en verbleef in een woonzorgcentrum. «Mama is onlangs van ons heengegaan. Ze is heel rustig en vredig ingeslapen. Gerda was echt op, de strijd was helemaal gestreden… Woorden schieten mij momenteel tekort en het verlies gaat ondraaglijk zijn», schrijft Pat op Instagram.

Hechte band

De 57-jarige dj had een heel hechte band met zijn moeder. «Mama, onze band was zo fijn, zo warm, met niets te vergelijken. Bedankt voor het leven en de liefde, bedankt om zo’n fantastische sterke mama te zijn. Je was altijd zo blij en fier als ik ging optreden. Ik zal speciaal voor jou nog harder mijn best doen, lieve mama, en mij optrekken aan uw woorden ‘The show must go on’. Ik mis U nu al enorm», klinkt het.

Steun

Zijn volgers overladen hem met steunberichten. «Enorm veel sterkte gewenst in deze immens moeilijke periode», en «Veel sterkte en innige deelneming bij het verlies van jullie lieve mama en oma», wordt er onder meer gereageerd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/pat-krimson-van-2-fabiola-deelt-droevig-nieuws-het-verlies-gaat-ondraaglijk-zijn

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels