HomeNieuwsEntertainmentParis Hilton niet zinnens verlovingsring terug te geven

Paris Hilton niet zinnens verlovingsring terug te geven

Paris Hilton is absoluut niet van plan haar peperdure verlovingsring terug te geven aan ex-verloofde Chris Zylka. Dat heeft ze verteld in een interview aan talkshowhost Jenny McCarthy. Het diamanten kleinood wordt geschat op een kleine 2 miljoen dollar. 

“De juwelier van wie we de ring hebben gekregen, heeft voor miljoenen en miljoenen gratis publiciteit gekregen”, klinkt het bij de hotelerfgename. “Diamonds are a girls best fiends”

Chrys Zylka 

In november verbrak Hilton haar verloving met model en acteur Chrys Zylka. Ze wenste haar te focussen op zaken, en wenste Zylka nog “het allerbeste”. De man vroeg daarop de verlovingsring terug, waaraan Hilton lijkt niet te willen meewerken.

Close-up van de bewuste ring / Foto AFP J. Graylock

Volgens TMZ kleeft daar wel een probleempje aan. Het Californische recht zegt namelijk dat omdat Chris de ring gekocht heeft en Paris de verloving verbroken heeft, dat het strafrechtelijk gezien zijn bezit is. Er is een voorbehoud: als hij de ring niet gekocht heeft – en velen beweren dat het een cadeau van celebrity-juwelijk Michael Greene betrof – dan kan hij fluiten naar de diamanten.

Het bericht Paris Hilton niet zinnens verlovingsring terug te geven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels