HomeNieuwsEntertainmentOriginele Avengers-sterren laten matching tattoos zetten

Originele Avengers-sterren laten matching tattoos zetten

Hoe de cast van de eerste Avengers-film de release van de nieuwe film ‘Avengers: Infinity War’ gevierd heeft? Door matching tattoos te laten zetten! Robert Downey Jr. deelde er beelden van op Instagram.

Moeilijk te geloven, maar toch is het een waargebeurd verhaal. Vijf van de zes originele Avengers-sterren hebben het logo van de film op hun lichaam laten vereeuwigen. Mark Ruffalo haakte als enige af. Maar de sterren vonden een nieuwe zesde Avenger: ze tekenden een mislukt Avengers-logo op het lichaam van tattoo artist Josh Lord.

Het idee kwam van Scarlett Johansson, vertelde Acteur Robert Downey Jr tegen Entertainment Weekly. “Scarlett en Chris Evans deden het in New York. Toen overtuigden ze hun tattoo artist Josh Lord om naar Los Angeles te vliegen, waar hij het logo op mij en Jeremy Renner zette. En dan hebben wij Chris Hemsworth geplaagd tot hij toegaf. Hij heeft de tatoeage ook echt laten zetten.”

Vreselijke tatoeage

Maar daar stopt het niet mee, want nadat ze allemaal een Avengers-tatoeage lieten plaatsen, moest ook de tattoo artist eraan geloven. “We hebben het inktpistool gepakt en elk een lijntje getrokken op Josh Lord. Het zag er echt vreselijk uit. We hebben wel samengewerkt om hem de zesde tattoo te geven die hij voor ons ontworpen heeft.”

‘Avengers: Infinity War’ is intussen een groot succes. Het openingsweekend is het beste ooit en ondanks dat de film nog maar net uit is, staat hij al in de top vijf succesvolste films ooit.

Instagram Photo

Instagram Photo

Het bericht Originele Avengers-sterren laten matching tattoos zetten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels