HomeNieuwsEntertainmentOpvallend: superster James Blunt doet auditie in Duitse ‘The Voice’ (video)

Opvallend: superster James Blunt doet auditie in Duitse ‘The Voice’ (video)

Het publiek en de juryleden van het Duitse televisieprogramma ‘The Voice’ werden maandagavond verrast toen plots de stem van James Blunt door de micro weerklonk. Toch moeten andere deelnemers niet ongerust zijn. De artiest doet niet echt mee aan de zangwedstrijd.

James Blunt speelde zijn wereldhit ‘Goodbye, My Lover’ en veel tijd hadden de vier juryleden niet nodig om door te hebben dat de échte Blunt aan het zingen was. Na een jaar coronacrisis miste de Britse zanger zo hard het podium dat hij een alternatief zocht om op te treden.

“Ik hoop dat ik nog de tekst ken en dat mijn stembanden nog werken. Misschien had ik eerst wat moeten oefenen”, grapte de zanger achteraf. Toch hoeven andere kandidaten zich geen zorgen te maken. Zoals Het Nieuwsblad meldt, deed de artiest een auditie om reclame te maken voor zijn nieuwe album ‘The Stars Beneath My Feet’. Dat album komt op 19 november uit.


De zanger was dit weekend ook op de Vlaamse televisie te zien. Hij was te gast in de zangwedstrijd ‘K2 zoekt K3’. Kandidaten Julia en Celester en Blunt zongen met hun drietjes Blunts wereldhit ‘You’re Beautiful’.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/opvallend-superster-james-blunt-doet-auditie-duitse-voice-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels