Vind ons op

Zita

Opvallend detail op foto van ‘Temptation’-Delphine: «Zouden ze dan tóch nog samen zijn?»

Entertainment

Opvallend detail op foto van ‘Temptation’-Delphine: «Zouden ze dan tóch nog samen zijn?»

Wie ‘Temptation Island’ volgt weet dat het er niet goed uitziet voor Delphine en Bert. Maar een recente foto van Delphine doet heel wat vraagtekens rijzen…

Hoewel Delphine en Bert tien jaar samen zijn, ging het in ‘Temptation Island’ pijlsnel van kwaad naar erger. Het feit dat Delphine uit de doeken deed dat Bert twee keer een masseuse bezocht heeft, was voor hem de druppel. «Ik heb het echt gehad. Ik ben hier door Delphine neergezet als manipulatief, als iemand die niet te vertrouwen is. Dat is de reden waarom ik nu zeg dat mijn relatie ten einde is omdat ik met zo’n vrouw niets meer te maken wil hebben», ging hij tekeer.

Kleding op achtergrond

Onlangs deelde Delphine een foto waarop ze duidelijk maakte dat ze 20 kilogram afgevallen is. Op de achtergrond merkte een aandachtige kijker echter een hemd op dat volledig past bij de kledingstijl van Bert. «Zouden ze dan tóch nog samen zijn? Dat hemd op de achtergrond ziet er wel van Bert uit, niet?», vraagt de vrouw zich af op TikTok.

Nieuwe vriend

Sommigen vinden het ook wel opvallend, maar de meesten geloven niet dat ze nog een koppel vormen. «Ik denk niet dat ze nog samen zijn. Wie wil dat nu na alles wat er gebeurd is?», «Misschien woont ze gewoon weer thuis en is dat hemd van haar vader», en «Of ze heeft een nieuwe vriend en dat hemd is van hem», klinkt het onder meer in de reacties.

@shaunivermeulen84

temptation volgers hier?? #temptationisland #fyp

♬ Oh No – Kreepa

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/opvallend-detail-op-foto-van-temptation-delphine-zouden-ze-dan-toch-nog-samen-zijn

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top