HomeNieuwsEntertainmentOprah brengt diepvriespizza’s op de markt

Oprah brengt diepvriespizza’s op de markt

Is pizza jouw favoriete guilty pleasure, maar voel je je altijd heel erg schuldig als je er eentje naar binnen hebt gewerkt? Binnenkort hoeft dat niet meer. Oprah Winfrey brengt namelijk een ‘magere’ pizzacollectie op de markt.

Talkshowhost Oprah Winfrey werkte samen met Kraft Heinz voor haar eigen pizza’s: de O, That’s Good! Frozen Pizza. Dat verklapt ze aan het Amerikaanse magazine PEOPLE. De pizza’s zijn een toevoeging aan haar voedsellijn, die ook al soep en bijgerechten omvat.

Bloemkoolbodem

Je kan straks kiezen uit vier verschillende smaken, waar het hartje van menig pizzaliefhebber echt wel harder van gaat kloppen: Five Cheese, Uncured Pepperoni, Supreme Pizza en Fire Roasted Veggie Pizza. Het verschil met een ‘normale’ pizza is dat iedere variant een bodem heeft die voor een derde gemaakt is van bloemkool en magere mozzarella, en dat zonder kunstmatige toevoegingen.

Winfrey heeft met de ontwikkelaars samengezeten en geproefd tot zowel de korst als de verschillende groenten en kazen precies goed op elkaar waren afgestemd. “Ik kan je eerlijk vertellen: ik heb zo’n beetje alle versies van pizza’s met pepers geproefd die er op de wereld bestaan”, zegt ze.

“Pizza wins”

“Het heeft heel wat vallen en opstaan gekost om de korst precies goed te krijgen”, vertelt Winfrey verder in het magazine. Het feit dat de pizza’s ‘mager’ zijn, is niet zo gek; Oprah is investeerder in Weight Watchers. Ze legt uit waarom ze het belangrijk vindt om ook pizza in haar voedsellijn op te nemen: “Er is ruimte voor pizza in mijn leven, in ieders leven, maar je moet wel het juiste evenwicht houden.”

Met vrienden sprak ze over pizza’s in haar eigen voedingslijn. ,”We hadden het over het favoriete voedsel van Amerikanen. Zijn dat hotdogs, hamburgers of is het pizza? In elke groep waar ik ooit dit gesprek mee had, was de uitkomst pizza. Pizza wins.”

De pizza’s zijn (nog) niet te koop in België, maar we zijn alvast benieuwd.

Bron: Metro Nederland

Het bericht Oprah brengt diepvriespizza’s op de markt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels