HomeNieuwsEntertainmentOpnieuw grensoverschrijdend gedrag in ‘Big Brother’, maar nu van Grace: «Dit is...

Opnieuw grensoverschrijdend gedrag in ‘Big Brother’, maar nu van Grace: «Dit is gewoonweg degoutant!»

Er is opnieuw ophef ontstaan rond grensoverschrijdend gedrag in ‘Big Brother’. Deze keer wordt Grace geviseerd, die een medekandidate in het kruis tastte. «Grace daalt enorm in mijn achting», klinkt het op sociale media.

Vorige week was er heel wat te doen rond ‘Big Brother’-deelnemer Leroy nadat hij enkele vrouwelijke medebewoners begluurde terwijl ze aan het douchen waren en zich daarna leek te betasten. Hij krijg nadien een waarschuwing van de programmamakers.

Aanraken

Gisteren zorgde Grace dan weer voor verontwaardiging op sociale media nadat ze Nawel daar beneden aanraakte. Op Twitter maakte iemand de vergelijking met het incident rond Leroy. «Is het alleen grensoverschrijdend gedrag als een man het bij een vrouw doet? Of gaat ‘Big Brother’ Grace ook even aanspreken onder het mom van gelijke monniken, gelijke kappen?», klinkt het.

Niet oké

Er ontstond een felle discussie waarbij de meesten het gedrag van Grace afkeuren. «Dit is gewoonweg degoutant. Door deze acties wordt ‘Big Brother’ net wel dat marginale tv-programma. Iemand zonder toestemming bij de vagina grijpen is not done. Grace daalt enorm in mijn achting», «Ook al denk ik dat er echt geen kwaad achter zit en ook niets seksueels bij Grace, het is niet oké van haar», «Ik had haar echt hoog zitten, maar waarom zou je in vredesnaam aan iemands geslachtsdeel zitten?», en «Ik vind het belachelijk dat ze dit doet. Van mij had ze al een klap gehad», is de algemene teneur.

Gesprek met psycholoog

Intussen hebben de programmamakers gereageerd op het incident. «We gaan in gesprek met Grace waarin we haar er op aanspreken dat mogelijk niet iedereen haar intimiteit waardeert en dat ze daar dus rekening mee moet houden in haar gedrag naar andere bewoners toe. Daarnaast bieden we haar een gesprek met de psycholoog aan voor verdere invulling of uitleg», lezen we op Shownieuws.





Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/opnieuw-grensoverschrijdend-gedrag-big-brother-maar-nu-van-grace-dit-gewoonweg-degoutant

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels