HomeNieuwsEntertainmentOphef rond nieuw programma 'Blind Gebaard': "Nu gaan ze écht te ver!"

Ophef rond nieuw programma ‘Blind Gebaard’: “Nu gaan ze écht te ver!”

Het nu al ophefmakende programma zou eind dit jaar nog verschijnen.

Wie vindt dat ‘Blind Getrouwd’ en het pas verschenen ‘Blind Gekocht’ al behoorlijk ver gaan, heeft nog niet gehoord van ‘Blind Gebaard’.

In het programma, dat in het najaar van 2019 op televisie zal verschijnen, worden twee deelnemers die op seksueel gebied goed matchen (én beiden een kinderwens hebben) aan elkaar gekoppeld.

Echter krijgen de deelnemers elkaar niét te zien. Zelfs niet tijdens hun allereerste vrijpartij. Die moeten ze namelijk geblinddoekt weten uit te voeren. Het ‘koppel’ moet blijven proberen tot de vrouwelijke kandidate zwanger is. De eerste keer dat de twee ’tortelduifjes’ elkaar pas echt te zien krijgen, zal vlak na de bevalling zijn.

“Nu gaan ze écht te ver!”

Op Twitter regent het nu al negatieve reacties. “En wat als die partner echt niet jouw ding is? Dan heb je wel samen een kind gemaakt hé”, reageert iemand. “Echt waar, nu gaan ze toch écht te ver”, vult iemand anders nog aan.

Productiehuis ForeldaVril ziet geen graten in het nieuwe concept. “We begrijpen de hele heisa niet goed. Onze trendwatchers hebben gewoon gemerkt dat dingen doen zonder er echt over na te denken blijkbaar populair is bij de Vlaming. Dit is amper straffer dan pakweg blindelings een huis kopen.” Benieuwd wat dat zal geven!

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels